Jom Tido Spital...

pagi ni aku bawak anak aku gi spital setelah di rujuk oleh dr klinik panel smlm
sbbnya dia asik ngadu sakit perut..
perut pun cam keras smacam je..

dah jumpa paed tu..aku dah agak la dia sure nk tahan masuk ward punya..
sbb dulu anak aku yg first pun camtu gak..3 hari aku tido spital

seperti yg dijangka mmgla dr tu suruh masuk ward
sbg parents yg risau kita pun ikut je la kan..takut plak karang apa2 nyesal plak huhu

tapi kesian lak tgk anak aku dgn tangannya ada tiub..

apa2 pun mlm ni tak sempatla aku nak jln2 click2 dgn korang hehe..tido spital maa..sbb aku shift malam..kat spital cam ada wifi tapi aku nak msuk je mintak username dgn password...cam tak iklas je diorang nih nak bagi kemudahan huhu

harap2nya esok leh la keluar

5 comments:

zureen @ mama said...

Zureen doakan agar anak Zamz kembali pulih sepenuhnya secepat mungkin..Memang kesian kalau tengok anak2 kena cucuk tangan ni..

enyheartsdiamond said...

get well soon ye good boy :)

Zura said...

alaaa...sedihnye muke...kena poison food ke...??

Bb Hussain said...

semoga anak zamz cepat sembuh yer..

zamz said...

zureen, eny, zura, bb hussain tq
kata dr kena infection
alhamdulillah dah ok
dah discharge pun

Post a Comment