Makin Lama Makin Sikit..huhu

aku baru perasan bila aku tgk kat archive tu..makin lama makin sikit posting kat blog nih..

kalau masa mula2 dulu boleh dpt 70 entry sebulan skrg dah 30 entry je...

maybe dulu2 excited kot yela baru jadi blogger skrg ni dah malas sikit..

lagipun kekadang ada je benda aku nak share atau nak jadikan entry tapi bila keadaan tu dah lepas mcm dah tak semangat pulak nak buat posting..

so cari la idea lain plak huhu..

so kepada korang2 yg rajin berposting tu keep it up..kekadang aku baca je tapi tak komen plak..kalau time malas tu kat shoutbox pun malas nak letak jejak hehe

dah lama terasa nak tukar layout..setakat ni belum jadi kenyataan..huhu

6 comments:

imanshah said...

kita serupa lah bro..napa eh malas yg melampau??

zamz said...

entaahlah..asik nak tunggu mood je kan
nasib baik keja tak payah tunggu mood buat je..kalau tidak keja pun tak jalan huhu

Suryani said...

betul2...awal2 jdik blogger...sgt2 exited..rasanya tiap2 benda berlaku kita nak taip..haha

dinsblog said...

nko kena cari bende yg boleh motivate untuk rajin berblog bro...contohnye naikan trafik..lepas tu tengok earning nuffnang ke..atau pun yg terbaru cuba join innity..mungkin dapat naikkan semangat baru.

zamz said...

suryani..kena ada motivation sikit kot..cam cakap din tu hehe

zamz said...

betul tu dins..nk kena cari motivation sikit ..

Post a Comment