Pink Komuter Coach For Ladies Only

emm lepas ni selesa sikitla kan kaum2 hawa nak naik komuter nih..takyah lagi nak berhimpit2 dgn penumpang lelaki. Skrg ni nak bagi wife aku naik lrt pun pikir 10 kali. Kalau arrangement macam ni di extend kan kepada kesemua pengangkutan awam pun lagi bagus. 

10 comments:

Bb Hussain said...

ala..from sentul to por klang only ke..nape tak from seremban to sentul ke rawang ke..nak naik komuter utk 2 weeks nanti ni..heheh

nuriz said...

oohh mcm kat jepun..nak elakkan raba2, kat sana buat mcm ni gak

Zamz said...

bb ni baru introduction rasanya kalau ok mungkin diorang buat laluan lagi satu kot

Zamz said...

nuriz..sana dah lama kot ek..sini baru nak buat..but better late than never hehe

Kdja said...

nk curi post ni yeh?hehe..

meo188 said...

makin ramai aweks2 naik2 kmuter... yes!!!!!!!!!

~AkukahMilikmu~ said...

alamak..ruginya rasa dah tk dok kl..tak dpt merasa naik komuter pink..

Zamz said...

kdja..takyah curi la amik je hehe

Zamz said...

meo..diorang naik coach lain la skrg ni hehe

Zamz said...

akukah milik mu..nanti la ktm buat komuter sampai kedah hehe

Post a Comment