2 Minggu Yg Tak Productive

Dalam 2 minggu nih mmg la aku jarang2 sgt surf internet. Balik keja je takde hati pun nak bukak laptop. Semuanya gara2 tahap kesihatan yg turun naik. Package lengkap la kan 5 in 1 demam, batuk, selsema, sakit tekak, ulser mulut lagi..pehh sumenya telah menyumbang kepada tahap produktiviti yg paling minimum. Pelik gak. Sebelum2 ni paling lama pun 3 hari je..ni dah 2 minggu still ada gak saki baki batuk selsema tak baik lagi.

Apa2 pun syukurlah takde kena virus h1n1 kan. harap2 pasni baik sume aku nak angkut gi ambik vaksin kat klinik. dgr2nya dlm 70 ringgit je. kalau gi klinik kerajaan ke, hospital ke boleh dpt free.



Tapi dlm tak sihat2 tu pun sempat la aku gi tgk dastan dgn tasmina dlm prince of persia smlm. mmg action pack la dari awal sampai abis. boleh tahan gak cite dia. cuma last2 tu aku tgk dah mcm cite aladdin plak hehe.

and happy belated besday to ikhwan yg menyambut ulang tahun yg keempat tahun nih hari jumaat baru nih.



10 comments:

Farah Ain said...

semoga cepat sembuh ;)

Zamz said...

tq farah

chekgu BaniHassim said...

prince of persia akan aku tgk mgu depan...
jeles... :P

erm, take care zamz...

Bb Hussain said...

oo patut la lama senyap..tak sihat yer..take care n get well soon yea..n happy belated birthday ikhwan ;)

are-bue said...

harap cepat sihat dan aktif semula berbloging

Jantan Keparat said...

baek amik yg free jewk!

Zamz said...

haha chekgubh tgk jgn tak tgk..tq

Zamz said...

tq bb

Zamz said...

arebue harap2nya camtulah..taapi kekadang sihat pun tak aktif gak hehe

Zamz said...

JK betul2 cuma tak sanggup nak tunggu je

Post a Comment