Jom Tengok Konsert Double Trouble

Nampaknya malam ni first time aku nak tgk konsert sejak sekian lama tak menjejakkan kaki ke konsert2 camnih. rasanya mmg ramai orang lah kan tetambah pulak yg perform search dgn wings. harap2nya diorang perform lagu2 yg best la. karang nyanyi lagu yg aku tak tau pulak sure hambar kan.

kalau tak silap ada bas dari lrt bangsar, pusat bandar damansara ke bukit kiara tuh. so kalau nak elakkan jam bolehla naik bas yg disediakan. kalau yg malas nak naik public transport tu ada parking kat stadium sebelah sime darby convention center. apa ke nama ntah stadium tu.

so malam ni layaaannn..

4 comments:

Idalara said...

wahhh...
bestnya..sure berasap telinga dgr lagu2 mereka yg top n hits...

Zamz said...

harap2nya enjoy la hehe

are-bue said...

dah lama x de konsert, skarang baru ade, mesti gempak punye.

zamz said...

emm arebue mmg gempak konsert smlm..awie dgn amy punya performance mmg best la

Post a Comment