World Cup 2010 Knock-out Stage: Round of 16


cepatnya dah masuk second round kan. 
cuma aku frust sikit england dpt second place masa group stage aritu. so kena la lawan germany second stage nih. kalau menang pun quarterfinal nanti most probably akan jumpa argentina. mmg toughla. kalau dpt first masa group stage, lawan ghana je, kalau menang maybe lawan uruguay atau korea masa quarterfinal. apa2 pun still bola tu bulat kan.
nampaknya spain pun dah ok lepas kalah kat swiss aritu. cuma torres je yg tak ok hehe. 
lepas ni game2 menarik portugal lawan spain, england vs germany, argentina vs mexico etc
selamat berjaga malam lagi 

2 comments:

armin yosh said...

itu la psl..mmng frust dgn england nih
last2 match baru nk mmng..tu pon 1-0 jer..
hrp rooney dpt score lps nih

apa2 pon ak still sokong spain...yeahhh..go spain goooo

Zamz said...

ntah england ni score 2 bijik je utk masuk second round hopefully more to come

Post a Comment