Bowling Time...Dah Karat Lah..

Dah lama tak berbowling. Last sekali aku main august last year kot..just before bulan puasa. Nasib baikla boleh gak buat alasan dah karat...walaupun aku rasa kalau main byk kali pun tak improve jugak score nya hehe..lagi satu alasan main kat sunway megalane selalunya takde ong sikit.
So ari sabtu smalam office aku ada organise frenly bowling dgn department lain..kira okla nak exercise tangan walaupun byk lagi benda lain nak kena settlekan huhu

4 comments:

Anip™ said...

huhu..aku ni pon bru blje maen..xdela ckap sgt..wahha~

Bermain Games Adalah Rahsia Awet Muda, Betul Ker?

imanshah said...

ada berani lawan ngan aku bro?

Zamz said...

imanshah nak lawan berani je hahaha..nak menang tu tak tau la hihi

Zamz said...

anip janji tak masuk longkang ok la hehe

Post a Comment