Cuti dan Derita Menunggu....huhu

Cuti mmg best.
Tapi menunggu berjam2 yg tak best.
Kalau boleh fast forward cam cite Click kan best.
Mimpi je lah hehe.

Ni yg tak bestnya pi service keta. tetambah kalau kita nak complaint ada yg tak kena dengan keta, dia punya inspection mcm la kita nk tukar keta baru, tukar spare part je pun. ikutkan hati pi je tukar sendiri kat workshop luar. tak payah susah2 menunggu berjam2 kat service center. duduk sudah, berdiri sudah, minum sudah...berlari je belum.





 

2 comments:

saza said...

p service kete pon kena cuti ehh

zamz said...

saza ni special sikit..ari biasa n ofis hour je boleh hehe

Post a Comment