Jom Pi Sepang Tengok F1

            Dah lama tak update blog..penuh dgn sawang dah huhu. Ada tak orang nak tolong update? hehe. Kekadang ada je idea nk update cuma malas plak nak on laptop. So penyakit nya malaslaaa..tiada yang lain.

Rasanya start ari jumaat lagi mcm2 la event yg ada kena mengena dgn F1 kan. Dari free concert kat klcc utk 2 hari sampaila qualifying and race arini. Lepas race ada plak concert Rain malam nanti. Tu utk sesapa yg berminat la kan. Aku pun dah lama tak mengikuti perkembangan F1 sangat. Ramai plak driver2 yg aku tak kenal. So arini layan je laa. 

So starting masa race nanti cam kat atas tu la..dah lepas qualifying utk 2 hari.
Jumpa di Sepang.....harap2 nya tak ujan lebat huhu

2 comments:

Zura said...

mercedes petronas tangga ke 9 ngan 11...erm..

zamz said...

ni baru qualifying result..tak sempat nak letak result race smlm

Post a Comment