Jom Buy and Sell Online

Korang penah tak beli jual barang online....sebelum ni aku sendiri tak penah..tapi smlm aku dah try advertise kan kat mudah.com.my barang yg aku sendiri mmg tak guna pun....tapi surprisingly ramai pulak org call aku nak beli barang tu....hahaha mula2 aku terpikir ada ke org nak beli barang nih...

so lepas ni kalau tak nak sesuatu barang tu jgn disimpan ...nyemak rumah je...jgn buang pulak baik advertise dulu...mana tau ada org nak beli....try la click kat iklan kat sebelah tu...mudah.com.my


ni laa barang yg aku jual tu...

6 comments:

KNizam said...

apa ke mende tuh. cam batu landskap adjer. haha

zamz said...

haha org yg tau menilai seni je tau apa benda tuh

!x0r@ said...

erk,baru je nk tnya apa benda.. KNizam da tanya dulu. huhu

zamz said...

ixora..tu kayu utk hiasan..ada ukiran atas kayu tuu

Nurul said...

hello! secara x sengaja singgah blog awak.erk.. nak tanye skit, bleh?? senang x cara2 jual barang kat mudah.com? rasenye, x serumit jual ebay & lelong.com kan?

ZAMZ said...

lagi senang dari lelong...lelong tu byk cengkadak lah...mudah ni mmg mudah hehe

Post a Comment