Jualan Amal Islamic Relief Malaysia di Pekan Sehari Putrajaya

Saja nak promote untuk sesapa yg free dan nak beramal, anda dijemput datang beramai-ramai ke Jualan Amal Islamic Relief Malaysia pada 27 Julai 2008 (Ahad) daripada pukul 8.00 pagi - 2.00 tgh hari, di Gerai 19-20, Pasar Awam Presint 8 sempena Pekan Sehari Putrajaya.

Dapatkan barangan 'second best items' seperti pakaian kanak-kanak dan dewasa,toys,buku,majalah dan pinggan mangkuk di sana.

Program ini adalah salah satu aktiviti para sukarelawan Islamic Relief Malaysia untuk mengutip dana bagi menjalankan aktiviti kemanusiaan Islamic Relief di Malaysia melalui projek-projek seperti membina perpustakaan rumah anak yatim dan sebagainya.

Other than the above Islamic Relief Msia ada jugak mengutip bantuan untuk negara2 lain seperti kat bawah ni...so for further info..bleh visit http://www.irm.org.my




2 comments:

Mr. Azman said...

Iseymen... sekali kat putrajaya laa plak. Kalau buat dekat KL Convention Center, insyaallah aku boleh pg. Sebab kije pon dekat area situ jer.

Tapi kepada yang berpeluang pergi tuh... aku sarankan... berbelanja lah secara bijak sambil menderma. Hahaha... karang... dah shopping sakan, lupe plak nak isi minyak tak cukup duit.

Bak kate iklan CIMB... tak pe Bank Bumiputra Comerse dekat jer...

*** Skali ter promote plak ***

Kreuger®

zamz said...

haha kreuger okla tu...yg penting niat mau baik

Post a Comment