Samurai X...cool la cite nih

Dalam kusut2 baca news pasal politik kat msia ni....teringat aku cite samurai x ni...
cool beb...dulu selalu aku ikut cite nih kat axn...hero dia walaupun nampak lembik je..tapi dgr nick name je org dah kecut...battousai the slasher...cite ni walaupun ada part ganas..tapi ada gak part yg cute hihi


4 comments:

Butterfly said...

Saya suka hero dia! haha. nmpk cool la..

zamz said...

haha mmg cool pun hero...

Butterfly said...

saya lagi suka Inuyasha berbanding Samurai X sebenarnya. hehe. tu je anime yg saya minat sgt2.. suka character Inuyasha tu.. kiut! haha

zamz said...

emm ada gak ikut inuyasha tapi jarang dpt tgk

Post a Comment