Shopping Sakan.......

ada tak sapa2 pegi jusco member card sales tadi....phewwwhh punya la ramai org..mcm org bagi free lah gayanya...aku pun saja la menyibuk nak pegi join the crowd...hehe

masuk je jusco tgk org mcm ramai gile...kalah pasar mlm...nak jalan pun asik bertembung sana sini...emm tapi sume org tak kisah...janji leh shopping sakan..


dlm ramai2 org sempat lagi aku tangkap gambar...tak nampak baju nampak org aje..ni baru bahagian lelaki ...kat bahagian pompuan lagi dasat tak sanggup aku nak amik gambar


tapi mmg tak dinafikan la...tgkla discount dia..in average sume 50% and above..esp clothes

promoter pun bz gakla asik bukak bill...tak menang tangan lah..
nak bayar pun beratur panjang beb.....mcm nak amik duit kat post office je..tapi ni org beratur utk bayar duit

dah penat bersesak..ingat lehla balik dgn aman...rupanya jam lagi kat luar...sabar je lah...


utk org yg suka shopping...sure balik senyum sampai ke telinga...yela siap angkut troli tu shopping baju...kalah shopping kat tesco...mau tak tido mlm ni dok teringat duit yg abis buat shopping tadi hehe


5 comments:

Shaira Nadiah MJ said...

Fuh dasyat2. Mentang2 Mega Sale, LOL. Raya pun nak menjelang lagi...

Akak Pok Pek said...

fulamak.. ingatkan zaman2 inflasi, org x belanja ye.. rupanya, tambah meriah....

Ibnurashidi said...

salam ziarah..

murah betulke main2 je murahnye?

callister said...

saya suke shopping tp xdak duit..
mcm mn?
sedih2..
tertekan jiwa..

ZAMZ said...

shaira..mmg pun ni belum raya ni..

app..org tak kira dah skrg ni...duit takde kad ada...

ibnurashidi...mmg murahla..70% discount..not bad la..

callister..takpela belanja ikut kemampuan tu yg sebaiknya..

Post a Comment