Di Tagged Lagi by Ixora...7 Facts About Me

Kali ni aku ditagged oleh Ixora. Macam ixora aku pun tak perasan dia ada tag aku sampaila aku baca posting dia kat sini. Cuma tak macam ixora aku tak suka kena tag hahaha.

Tapi takpela aku akan cuba jawab sebaik mungkin dan utk korang sume to judge betul ke facts nih hehehe

The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog. I have to write about my self? Do I have to be honest? or just write in by using a mask at my face.

7 Facts about me :

1. Org cakap aku pendiam tapi sebenarnya aku pendiam kalau aku tak kenal diorang sangat yela malas nak lebih2 kalau tak kenal sangat kalau dah kenal lebih leh jadi opposite.

2. blogging ni buat aku addicted laa hahaha..my new hobby..actually sbb aku rasa stress kat office..so blogging is something yg boleh membuatkan aku lupa pasal office jap.

3. i am married with 3 kids (gambar anak2 aku ada dlm ni kat posting lain2 cuma aku takdela mention except for collage tu)

4. i love music very much...sebenarnya aku suka dgr lagu..nothing specific janji lagu tu sedap

5. i am a happy go lucky person walaupun org selalu ingat aku serious...hehe

6. dah lama rasanya aku tak ambik cuti..but this week i am taking my leave bestnya..

7. aku selalu wish visitors kat zamzontheblog ni leh bertambah cam visitors kat knizam artwerk hehe...aku selalu terpikir dia guna bomoh utk maintain visitors dia everyday muahahha

kena tag org lain ke...ni satu lagi fact pasal aku...aku malas nak tag org lain selain malas di tag

tapi maybe tak sampai 7 la kot...tapi aku rasa bukan aku saja..ramai lagi org nak tau 7 facts pasal diorang2 nih..ok the tag goes to....

1. knizam artwerk (aku sendiri byk benda tak tau pasal dia hahaha)
2. topotato
3. smaelz (esp fact pasal sz)
4. as (pengunjung setia nih..thanks)
5. utk org lain yg rasa nak share dgn bloggers gak hehehe dialu2 kan

17 comments:

smaelz83 said...

huhu... x pasal2 kena tag.. sat gi saya buat, tgh penat. Balik dr exam PTD..

zamz said...

haha smaelz83..buat jgn tak buat..sure ramai nak berkenalan bakal ptd nih hehe

Myza said...

Jgn tag Myza ok! Malas nk nk tag org lain! Dh la tu, nk jwb soalan2 tu yg malas!

Anonymous said...

Ank dah tiga rupanya! Ingatkan baru 2 hehehe!Sama la kita!

zamz said...

myza..patutnya kena jugak aritu..takpela..nanti ada la org tag tuu..

anon..sama ek..ada ati nak tambah lagi ke

!x0r@ said...

Terima kasih sbb jawab jugak walaupun tak suka ditag. hehe. terharu.. terharu.. huhu

As said...

adehhh...kena gak ker?...nanti lapang saya buat ekk... :P

myadlan said...

ish3.. tak baik tuduh orang main bomoh2..

btw.. y dun setup utk rss feed tu kasi full, snang sket nk baca dr reader.. tq

zamz said...

ixora..your welkam

as kira org yg bertuah je dpt tag nih

myadlan tu bukan fakta..tu auta je hehe

apa maksud rss feed full tu ek

myadlan said...

kat blogger, - setting - site feed, sebaiknya wat setting jd full

hehe.. nnt sy post psl reader n kelebihan gunanye..

takpun kamu try dulu reader.google.com

zamz said...

myadlan rasanya dah letak full

myadlan said...

rasanya setting kt feedburner kot..
aku pn sket je sbb pki feed burner..
tp tensen plak server down ni..
bengong kepala aku!

zamz said...

dah tukar to full..apa implication nya

myadlan said...

okey.. kewl
aku bleh baca blog ko drp reader dgn cantik..
thanx!

zamz said...

dari reader mana ek..sorila aku ni buta it sikit hahaha

myadlan said...

takpe2.. kalo buta kita kene celik2 kan

try bukak http://reader.google.com

then, cari subscription atau pun tekan discover..

then masukkan la ur blogspot feed atau id blogger kt situ..

then bleh tgk camne hasilnya..

cuba la.. blum cuba blum tau
xblaja tak celik..

zamz said...

haha will do

Post a Comment