Blogging from Hyatt Kuantan...

finally sampai jugak ke kuantan..takla lama sgt pun about 2 and half hours je..cuma sampai kuantan nak cari teluk chempedak je tak jumpa haha..tapi redah je la kan..cuaca pun tak panas mendung je....mula2 risau jugak sbb kl kan musim hujan..

ni la gambar candle light dinner tepi pantai romantic tak? hehe


tapi gambar tu hiasan je sebenarnya hahaha...siap ada wine tu hihihihi

5 comments:

As said...

wah wahh...bestnyaa...ada candle light dinner lagi...hehehe...

Jard The Great said...

LoL... pandai nyer edit gambar

zamz said...

hehe best gile la as...

jard hehe...

Superb GURU BaniHassim said...

lorr...tak jumpe teluk cempedak??
rasenye dekat ngn cherating kan??
huhu..

ape yg best kat kuantan??

zamz said...

haha cekgu takla sedekat mana..
dari kuantan nak ke cherating dlm 40 km jugak...

masalahnya signboard je..sebenarnya senang ajee

Post a Comment