Home Sweet Home


Setelah 3 hari jalan2 cari kuantan...sampai jugak balik rumah...lega rasanya. tapi trip kali ni kira best lah, maybe sbb aku tak biasa sgt ke area sana compared to pantai barat.

So the 3 days trip to termasukla journey ke kuantan on the first day,


then pegi kemamang on the second day (walaupun aku tak dapat makan roti bakar haipeng as expected by knizam..ekeke) nanti aku cite kisah sedih aku sob sob...


third day, rasanya lagi meletihkan jugak la kot..sbb sebelum aku sampai kl..ada la tempat2 yg aku singgah


basically aku pegi kuantan lebih kepada nak merelaxkan diri..cuma bila balik kl rasa letih sikit la..tu pun nasib baik weather tak panas sgt..hujan pun tak..mendung je kat sana

thanks to myza and knizam yg jadi tourist guide dari jarak jauh hehe

6 comments:

azlin hashim said...

salam, wacha...wacha... tumpang lalu...nak ucap selamat berpuasa jer..

zamz said...

salam azlin..slamat berposa jugak..dah start ke hehe

Myza said...

Salam Zamz. Ala no hal la. Kecik je tu! Tourist guide yg jarang blk tmpt sendiri! Anyway, hope u enjoyed your stay in Kuantan!

zamz said...

mmg enjoy pun hehe

Myza said...

Agaknya kalau Myza n Knizam ada sama, lagi enjoy kot? hahaha. Lagi happening Zamz punya holiday tu!

zamz said...

tulah..senang nak jalan2 cari makan hehe

Post a Comment