Does Size Matter?

wah aku baru tau firefly ni boleh naik kat subang...ketinggalan zaman betullah..dekat tuu..nak compare nak pegi lcct ke klia ke..

tapi harga cam lebih kurang aje dgn co lain...satu lagi yg aku risau..size kapal terbang la...does size matter?

bagi aku yg jarang2 naik kapal terbang ni size does matter laa hahaha...

4 comments:

Tirana said...

In this case, size does matter. Kalau cuaca ok, tak hujan, tak ribut, it will be no problem tapi kalau cuaca buruk, especially ribut, tentu kecut perut. Suami saya dah ada pengalaman yang menakutkan ketika naik air asia dalam keadaan cuaca yang buruk. Sampai sekarang dia dah serik nak naik air asia. Pilot pun kena ada pengalaman jugak dalam mengendalikan pesawat yang kecil begini dalam keadaan cuaca yang tak elok.Anyway cubalah naik, tak cuba, tak tahu kan?

zamz said...

tirana ..air asia kira besar la tu..yg ni lagi kecikkk

Tokyo BLUE said...

kampung aku kat penang. sekrg ni dok kat shah alam. aku terpaksa lah naik firefly fasal tak nk g klia.

firefly sempit.. busuk.. cabin crew dia muke monyok.. baju tak best... tak seksi..

hanya kerana airport dekat ngan umah aku.. ini semua hanya terpaksa..

zamz said...

tokyoblue haha..mcm2 complaint ada ek..uniform pun ada hehe..

tapi okla tu at least dekat kan..dah jimat tambang nak ke airport..nak melangkah ke klia tu..baik ko amik tiket bas je balik penang hehe

Post a Comment