Picasa from Google

Finally berjaya jugak aku memproses gambar2 nih menggunakan picasa version 2.7 from google..walaupun aku tak puas hati size dia kecik..kira okla tu sbg permulaan..maybe lepas ni boleh buat lagi best kan..nasib baik ada gambar model free hehe...


16 comments:

intan zura said...

anak ke?
cute...

RHEA said...

mcm mana nak edit pic guna picasa version 2.7 from google tu?

zamz said...

intan..anak lee tuu hehe

senang je rhea..mula2 download je picasa tu dulu ek..

Akak Pok Pek said...

nak try la.

~vaniLLe~ said...

ngee.... see..so canggihnye the hasil... huhhuhu... lgpun pakai picasa nie sng..kalau nak donload satu folder sekali pon senang... heheh.. gambo2 tersembunyi pon dia search kan?

zamz said...

app trylaa..

vanille tulah rasa cam senang je la nak buat camni tapi nak explore menda lain pulak la...ada gambar tersembunyi ke hehe

Mohd. Azizwan said...

nak cuba juga ni. hehehe..

as said...

akhirnyaaaa....hehehe..
bestnya tengok...

ZAMZ said...

azizwan ..try la..best woo..terasa kepuasannnya hahha

as..try la buat jugak

amie... said...

hoho..cute nye ank...
bru tumbuh gg ke?? :hikhik:

zamz said...

amie nak kata baru pun tak jugak..ada la 2,3 bulan..suka menggigit tu hahaha

zamz said...

tengok ler mak dia saper..kikikik

myadlan said...

dah lama wat kolaj gambar guna picasa.. teringat zaman awal2 picasa dlu..

btw pandai anak kamu bergambar.. hehe

zamz said...

myadlan...dah lama ek ada picasa nih..baru nak try lah hehe..

Superb GURU BaniHassim said...

zam baru try pakai picasa ek??
features dier ok laaa...
tp kalau nk lebih baik, pakai photoscape...
itu lebih pelbagai feature utk buat grid pictures yg byk2 tu... :D

zamz said...

yeke photoscape better ek

nanti leh try lah

Post a Comment