Berbuka di Marche..

emm dlm byk2 kali bebuka kat luar..bebuka kat marche kat the curve ni aku rasa cam menarik gak..ni la first time aku mkn kat sini..food pun ok..cuma air kena bayar lah..harga bleh tahan la jugak hehe...konsep dia mcm gerai pun ada..tapi tak sempat la nak tangkap gambar food dia..sedar2 dah abis hahaha



3 comments:

Mr. Azman said...

amboih... ni kedai makan ke pasar malam ni??? Kompius laa plak... dalam satu kedai besar, ade kedai kecik kecik macam kedai kaki lima ker???

Erm... bagus betoi laa kalau konsep macam ni. Kekadang kite ni bukan nak pg mencekik sangat... tapi kalau dah enviroment nampak cantik... selere pon bleh terbuka kan???

Kreuger®

zamz said...

haha betulla yg penting environment...kalau food aku prefer shangrila..lagi best kot..kat marche ni..suasana dia lain..dari luar nampak cam restoran ekslusif je..kat dlm cam gerai byk2

Myza Pesona said...

Buat la review sikit pasal Marche tu!Dari segi harga, menu, service, specialty yg ada kat sana dan lain - lain. Mana tau nanti nak pegi pulak sebab selalu jugak pegi sana, pegi Ikea!

Post a Comment