Eat More to Lose More

macam best je kalau buat slogan nih..eat more to lose more...by right we should eat less to lose more..baca la article dia nih for more info utk sesapa yg nak try hehe

20 superfoods for weight loss

It's time for a new slim-down mantra: Eat more to weigh less. No joke! The right foods help you drop pounds by revving your calorie burn and curbing cravings. We consulted top experts for the best picks and asked leading chefs for easy, tasty ways to prepare them. Add these eats to your plate today and you'll be slimmer and healthier in no time!

check more details kat sini

6 comments:

Tirana said...

Zamz.. kalau kita asyik makan kat luar, susah tau nak control diet tapi kalau masak sendiri kat rumah, insyaAllah mudah sikit.. Sendiri masak boleh la control jangan terlebih lemak, garam and so on.

@k@kPOKPEK said...

bila baca tajuk, @pp patutnya org pertama yg lose more..becoz i eat more than more..

zamz said...

tapi tirana kalau mkn kat rumah takleh nak bajet amount..tu yg selalu terlebih tu..kalau mkn kat luar mmg takleh tambah dah hehe

zamz said...

haha app..patutnya zamz pun camtu gak...hehe

Myza Pesona said...

Lepas puasa, raya la pulak! Bulan raya lagi makan banyak! sana sini open house! Dari pagi sampai ke malam! So, sendiri makan, sendiri mau ingat la! Hahaha. To me, I have no problem with this, syukur alhamdulilah!my

zamz said...

wah myza takde problem more ek..
bestla camtu..leh mkn tak ingat dunia hehe

Post a Comment