Cicakman 2: Planet Hitam ~ The Trailer


Cicakman 2: Planet Hitam ni nampak lagi gempak dari Cicakman 1st dulu...tgkla trailer nih
for further details tgk sini

24 comments:

As said...

adeh la zamz...rasa tak sampai hati nak tengok...muahaha...huhu...

ntah laaa...susah nak cakap...huhu...

zamz said...

kenapa plak

As said...

susah nak cakap...kurang minat kot citer cam tu...

zamz said...

oo ok..tak minat ek..tgk trailer je bukannya lama sgt hehe

As said...

ingat awak suruh pegi tengok wayang...huhu..
sekali lagi...saya ni patut dah tido...haha...

zamz said...

emm gi la tido camtu..semayang tasbih dulu sebelum tido hehe

@k@kPOKPEK said...

la hai, uols seme x tidor2 ke?? mentang2 le mlm minggu ek..
esok bayor utang ler tu..

iEn said...

wah2.. lawan ngan era fazira ke tu?? makin dahsyat nih hehe

lochoe said...

macam best... sbb apa?? erra fazira berlakon... heheh..

mesti tgk.. hehe... nice..

zamz said...

app..diorang qiamullail mlm tadi hehe

zamz said...

ien tak sure la erra fazira ke pelakon indon tu tamara apa ntah nama dia

zamz said...

lochoe..aiskrim takleh tgk erra fazira boleh ek :P

shaxx said...

fuyoo mcam gempak nih!

zamz said...

harap2 betul2 gempak la kan..bukan macam je hehe

aeropama dot com said...

aku tak minat ngk cerita cicakman. terasa seperti diperbodohkan. watak khayalan satu hal (bodoh) ditambah pula dgn lawak spastik (satu lagi bodoh).

zamz said...

well aeropama..the choice is yours

ras-adieza said...

fuh...tengok macam best. bolehlah bawak anak2 tengok citer yang ringan2 macam ni.

zamz said...

okla tu ras utk hiburan..kalau malas tunggula keluar kat tv hehe

Superb GURU BaniHassim said...

villain pompuan tu sape ek??
cam erra je??
3 villain lawan 1..
harap jgn cam 1st episod dulu dah le..
lebih sudu dari kuah... :)

zamz said...

tak sure plak sapa...tak nampak muka lagi hehe..maybe tamara tu kot

Elafyf said...

cool!
waited 4 a long time..

thnx for sharing!

zamz said...

looks cool kan elafyf

shun2u said...

episod 1 pun i blm tgk. episod 2 lagi xpayah ckp..

zamz said...

terer la ko belum tgk...aku rasa aku dah tgk berbelas kali dah kalau tak berpuluh since tv dah byk kali tayang hehe

Post a Comment