Nyum nyum


dah petang2 ni..nampak cam nak hujan tapi belum hujan lagi so cam panas sikit lah. masa2 ni la teringat desert2 yg best2..huhu antaranya favorite aku nih chocolicious pebenda ntah berbelit lidah laa hehe..pehhh

19 comments:

Mr. Azman said...

Warghh... *meroyan kejap tengok mug penuh aiskrim + strawbery.... nasib nbaik ar tengok lepas bukak poser... kalau tak, sure terliur kalau time siang. Aiskrim.... my paberet deset... argh.. tak tahan godaan aiskrim ni~

KReuger®

zariel said...

perghh...siap ada strawberry lagi kat atas tu...nasib aku usha blog ko ni tgh mlm...klau tak mau terliur aku...huhuhu

@k@kPOKPEK said...

buka dgn ice crea jer ke?? kalau @pp tahu boleh gak antar kuih lapis kaler biru tew...hihi!

zamz said...

haha mr azman zariel...esok leh dtg tgk lagi hehe..

zamz said...

app..takdela teringat je..tak mkn tgk gambar pun jadi lah

As said...

sedapnyaaaaaaaa...nanti blanja saya zamz...dah terliur ni...huhu...

zamz said...

haha as...bulan posa daa camana nak belanja hehe

lochoe said...

pergh.. seliur la.. mujur tgk tgh2 malam.. kalau tgk.. siang... mesti berbuka dh ni.. weih.. x baik dooo.. tunjuk gambar2 mcm ni.. aku dhla iman lemah sikit..

hahaha...

As said...

alaaa...lepas bulan puasa la zamz...bila lak saya suruh awak blanja esok atau lusa?... :P

ekekek...janji blanja tau...hehe..

zamz said...

lochoe ..aku pun lemah iman gak sbb tu aku letak gambar je..hehe

zamz said...

as belanja kat sini je lah huhu

As said...

apa agaknya yang awak letak zamz kalau awak tak lemah iman?...

sini tak leh bagi lidah rasa...leh bagi mata rasa ajer...hehe...

zamz dekut... :P

zamz said...

belanja tak semestinya kena lidah je rasa kan..mata pun boleh muahahah

As said...

alaaa...tak nikmat la chocolicious cam ni zamz...sapa suruh awak tunjuk...cepat blanja...paksa ni...haha..

lochoe said...

mcm gapren... aku terpaksa menahan dugaan sekali lagi dengan melihat gambar ini... ini last comment aku.. utk siang hari ni kat posting ni.. oit zamz... aku takkan tgk.. sampai post ko sampai berbuka karang.. padan muka hang...

zamz said...

nanti aku post byk2 bagi ilang aiskrim tu hehe

Superb GURU BaniHassim said...

eskrem sedap..
tpi gula tinggi nih...
tak pasal2 kang kene diabetes...

erm..tp kalau satu mug panjang cemni depan mate sape bleh tahann...

Myza Pesona said...

Sedapnya aiskrim tu zamz! dekat mana tu kedainya! Boleh bg tau sikit tak? Pricedia ok ke?

zamz said...

banihassim..sekali sekala takpe laa.hhehe

myza kat delicious dekat je dgn kedai nenek..suruh nenek belanja kat situ ek hehe

Post a Comment