I am Tired the Very


emm lately ni mmg rasanya letih je memanjang..nak kata sbb puasa tak jugak..

maybe so many things to think plus tido pun tak cukup kot plus nak update blog lagi walaupun optional je hehe..


byknya plus..


and aku realise ada gak tag-tag yg aku belum buat lagi..plus kad raya..thanks to all sbg tanda ingatan..nanti aku try balas all the tags and kad raya and duit raya sekali..sorilah kalau2 ada yg terlupa..

almaklumla dah kurang muda..huhuhu..

kepada semua..selamat berpuasa di 10 hari terakhir..

19 comments:

butterfly85 said...

yeah, me too!

dah dekat nak raya (atau balik kampung sebenarnya) asgmnt masih banyak lagi. adeh!

ni dah la lecturer bg pulak asgmnt tmbhn last minute.. kena hantar sblm blk kg plak tu.. huu.. sadis btol!

Adry said...

oo.. selamat berpuasa.. dugaan bulan puasa tu.. sabr sabar.. hehehe

Adry @ http://www.adrysabry.com

Tirana said...

Saya ni dah dua hari panas badan..demam lah agaknya tu tapi sebagai ibu, demam sikit-sikit tu..serupa macam tak demam..ligat macam biasa. Tapi lepas je bukak puasa, tumbang..nanti pukul dua tiga pagi, mata dah mula terjaga..Cadang nak tidur lama lagi tapi bila dah terjaga, nak lelap semula memang payah..so bangun mengadap pc dan buat kerja2 lain macam iron baju, lipat kain and so on. Memang letih..Zamz..hubby jauh..semua kena manage sorang-sorang.

azza_irah said...

sama la..
very tired lately..
rasa macam masa makin tak cukup lak..
bulan pose jadual jd padat sgt..kena ssuaikan diri..kl tak byk yg kita ketinggalan..

Myza Pesona said...

Mungkin jugak la sebab 10 hari terakhir puasa ni! Mana nak siapkan kerja2 sebelum bercuti raya, nak siapkan kerja2 rumah yang melambak dan lain - lain lagi. Nasib baik projek kuih raya dah selesai dengan jayanya!

Yanmie said...

samalah..yan pun dh 2 hari nie terasa bdn letih sgt, tambah2 lg dgn melayan anak2 yg masih kecik nie...huh..dugaan..

Nenek Vogue said...

Enek nak dekat raya, makin kantoi puasa. Choba annn... byk la. Semanjang letih, Ampang Park ialah tempat bahaya untuk berpuasa. Nasi Goreng Bandung kat Cozy Corner tu susah nak dilupakan.

shaxx said...

haha...dah kurang muda ehhh... x pa raya dah dekat dah...

Mak Su said...

anak sapa ler tertido kat dalam pigeonhole tu?

zamz said...

butterfly..lecturer masa nak raya ni la suka2 nak bagi assignment saja dengki heheh

zamz said...

adry tgh sabarr nih

zamz said...

wah tirana mencabar tu ek..all rounder la camtu

zamz said...

betulla azza rasa cam tak cukup je 24 jam..nak tambah sejam lagi? hehe

zamz said...

myza amik la maid..

zamz said...

yanmie..okla tu layan anakkan

zamz said...

aii nenek..byk chobaan ke..cozy corner jee

zamz said...

shaxx..kalau raya bleh kurang tua balik ke hehe

zamz said...

ntahlah maksu..anak sapa ek

Myza Pesona said...

Zamz, tak nak la ambik maid! Dulu terasa la jugak bila tak ada helper, tapi lama - lama alah bisa tegal biasa!I'm used to without a maid in the house!

Post a Comment