Iklan Hari Raya Petronas 2008 - Mak Ok….



sure ramai dah tgk iklan ni kan..kalau tak kat tv kat blog sedara topo takpun knizam

aku sbb tak sempat nak tgk aku letak je la kat blog nih hehe utk sesapa yg belum tgk bleh la tgk sekali..

tgk kan tajuk kali ni aku cam dah boleh agakla macamana iklan petronas ni..

selalunya camtulah kan... mak sentiasa ok, anak2 je selalu tak ok huhuhu
bila nak balik raya nih..

10 comments:

@k@kPOKPEK said...

boleh tak @pp ciplak komentar yg @pp letak kat entry knizam semlm tu untuk kat sini??

zamz said...

haha kelakarnya app ni ok je..takde copyright issue pun hehe

Adry said...

hahaha... semua takda line.. confirm TM terasa.. hahaha

part hujung tu best... anak cakap sayang kat mak, tapi mak ble plak tanya si anak dah wat apa? hahahaha

ada mesej tu..

Adry @ http://www.adrysabry.com

zamz said...

hehe petronas ni bukan nak menyedarkan anak2 tentang kepentingan mak bapak je...tapi menyedarkan tm jugak betapa pentingnya coverage kat kg tu utk mengeratkan silaturrahim hehe


lepas tm plak buat advert pasal minyak jgn amik untung lebih2 hehe

Mak Su said...

tak perasanlah iklan ni

As said...

kali pertama tengok iklan ni kat sini...hehe...

maceh zamz... :)

zamz said...

maksu as agaknya masih jarang2 keluar kat tv kot..sbb tu tak pasan

Myza Pesona said...

Mmg betul, mcm selalu iklan Petronas mesti ada mesej yang nak disampaikan. Iklan ni menunjukkan betapa pentingnya hubungan kekeluargaan, especially antara ibu dan anak. Lagi satu, jgn pentingkan diri sendiri!Yang lain - lain, pikir sendiri la! Whatever it is, Petronas punya iklan mmg BEST!

Cik NAH said...

Iklan tu mmg ader mesej..tapi takde kena mengena ngan petronas...tapi nampak cam nak kutuk TM je...dua tiga kali sebut telefon rosak..nie kampung ulu mana sampai TM tak leh nak pi repair...saman kan..
Apa kata TM buat iklan camner anak tak leh nak balik raya sebab harga minyak naik..baru kena lak kan..

zamz said...

wah ciknah backup kuat nampak hehehe

Post a Comment