Awards from Luth and Shaxx


First aku nak ucap tima kasih pada shaxx dgn luth yg bagi award nih..thank you for the recognition walaupun shaxx punya nih dah agak lama dah nasib baik aku ingat lagi hehe almaklum dah dewasa aku bukannya muda remaja cam knizam at work hehe

6 comments:

Tirana said...

zamz..tak habis lagi rupanya musim award ni...

zamz said...

tirana yg shaxx punya tu sebelum raya kot..kekadang terlupa lah ni baru teringat...kalau2 ada lagi yg terlupa tu mintak maap la yekk

azza_irah said...

erkk..
knizam tu muda remaja ke..ekekek..

shaxx said...

Aiman..eh eh..Shaxx x kisah... dah terima ni bagus jugak... thank you!

zamz said...

azza knizam tu mmg muda remaja tak caya ke hahaha

zamz said...

shaxx tima kasih daun keladi

Post a Comment