Musim Kenduri Kawin Dah Tiba


Biasalakan dah start cuti sekolah ni mmg akan start la jugak musim kenduri kawin..sure byk jemputan sampai pening nak pegi mana satu

aku pun arini ada 2 jemputan

tapi satu tu mmg sebelah rumah sampai rumah aku pun kena kenduri gaklaa..so yg lagi satu tu terpaksala aku sacrifice kan...antar wakil je

tapi still leh nampakla ada gotong royong utk kenduri sebelah rumah aku ni

jiran2 buat keja walaupun org selalu cakap org skrg ni kalau buat kenduri dah takde tolong menolong cam dulu lagi dah...

bagi aku kenduri ni kalau takde gotong royong tak meriah la kan....mcm something is missing la

cuma hopefully hari ni tak ujan la cam smlm...huhuhu

2 comments:

Myza said...

Biasa la tu, musim cuti sekolah adalah segala-galanya; musim gi makan angin,musim kawin, bertunang, berkhatan dan lain - lain.Takat ni je dah 3 jemputan. Nasib baik la tak ari yang sama. Kalau tak.... tak tau nak cakap la!

zamz said...

kalau ari yg sama cakap sori je la agaknya kot hehe

Post a Comment