Breakfast Date...


ari ni pagi2 lagi kitorang dah keluar..dating 2 org je
sempatla breakfast kat luar..

mula2 ingatkan nak breakfast kat pelita ampang..
tapi penuh la pullokk..pepagi buta dah penuh..rajin betul org breakfast kat luar kan..

so merajuk la kitorang gi kedai lain
kedai ni ok gak..cuma selalunya aku dtg utk lunch je...

tapi tgkla makanan dia..mmg sesuai utk maximisekan cholesterol huhuhu...

tapi dah abis makan baru plak rasa nyesal hehehe..

8 comments:

IxoRa said...

menyelerakan la breakfast zamz, buat sy lapar....lapar...

zamz said...

apa lagi ixora...meh sepinggan hehe

Chekgu BaniHassim said...

lor, apsal nyesal sebab abiskan sepinggan kolesterol??
kan sedap...hehe...

shaxx said...

tp dalam gambar nampak sedap laaa.... and congrats, aku dah letak blog ko as the 1st commenter!

Myza said...

Sedapnya nasi lemak tu, terliur la pulak!

zamz said...

yeke tq tak sangka plak first to comment

zamz said...

myza apa lagi esok mkn nasik lemak laa hehe

zamz said...

chekguBH mmg sedap..masa makan je..
lepas tu tak sedap hati la plak hehe

Post a Comment