The Sun Motor Hunt 2008 ~ Questions

ni lah antara soalan2 treasure masa the sun motor hunt..macam2 jenis soalan ada lah..

gambar2 ni aku ambik masa presentation Q&A.

So gambar dia gelap sikitlah...tak berapa clear sgt..takpela treasure hunt mmg macam tu

mana ada diorang bagi soalan dgn jawapan depan mata...hehe tapi kat bawah ni ada yg senang ada yg susah..kekadang soalan tak susah sgt..tapi tak jumpa plak signboardnya..



ni antara yg susah gaklah

ni antara soalan yg senang...

ni pun quite straight forward...

ni jawapan dia quite close..ada lagi satu signboard jawapan lebih kurang kalau tak interpret abis2 alamat tak betul la jawapannya
ni baru 5 soalan..total aritu 35 soalan termasukla 4 soalan treasure hunt..1 dgr soalan kat mix fm

so cuba2 lah cari camana nak dapat jawapan kat bawah soalan tu ek..hopefully lepas ni ramai lagi leh join treasure hunt nih..

3 comments:

Jolenesiah said...

wow q18 look tough...
2,5,13 r quite easy :D
syoknya treasure hunt... rindu nya.... :'(

zamz said...

jolenesiah..

not bad arr u hehe..

Anonymous said...

kalau ada acara....contact i leh tak Zalagon@yahoo.com

Post a Comment