Masihkah Kau Ingat: Tsunami Melanda Asia Tenggara

aku rasa tak sihat sejak smlm kenapa ntah..byk kuar duit kot smlm sampai rasa nak demam..perut pun memulas je..nak blog pun takde idea..hopefully kejap je lah tak sihatnya..lagipun nak cuti 25 ni kan...

teringat plak 26 December 2004..masa ni aku ada kat atas bukit larut and then dikejutkan dgn berita tsunami..bukan negara jiran je kena utara msia pun kena..dah la kampung aku kat penang

vclip ni sure ramai dah tgk...horror je tgk bila tgk balik





4 comments:

Chekgu BaniHassim said...

kalau kuar duit, smpai peluh jantan kuar ye...seram sejuk...hahaha...

zamz said...

tulah menggigil je tangan bila nak bayar tu

KampungBoy said...

Satu peringatan kepada hmbanya yg dah makin hanyut

zamz said...

emm betul tu kgboy..peringatan utk sume..

Post a Comment