Price Watch at KPDNHEP Website


penah ke korang masuk website kpdnhep ni..? maybe ramai lagi yg tak pernah kot..

bolehla tgk perbandingan harga pelbagai barangan termasuk yang tidak dikawal kerajaan kat supermarket2 yg terpilih....so far nampak carrefour, tesco dgn giant je

bukan semua supermarket lah tapi better ada for a start..maybe in future byk lagi kan

ni la cth list barang2 dgn harga kat semua supermarket yg terlibat..boleh tgk ikut negeri lagi

ni link ke website nya KPDNHEP Price Watch

1 comments:

shaxx said...

This is great. Now we can check. Thanks bro!

Post a Comment