Apa Kata Survey: Malaysians Are Entertainment, Media Junks



sebenarnya aku pun tak sure apa tujuan survey nih..samada

nak tunjukkan org msia ni mmg advance dalam bab entertainment kira it savvy la kan; ataupun

nak tunjukkan org msia ni suka donlod menda free je manjang..tak suka bayar
ataupun

nak tunjukkan org msia ni mmg suka enjoy je manjang

korang rasa camana ek....ke korang pun part of the statistic..hehe

6 comments:

azhar said...

yg pahit tu kadang2 ubat..tepuk dada tanya selera

SiS-lin said...

ssh gak nk ckp kan..bila org beli yg cetak rompak pun kerajaan bising,tp bila donload yg free pun berkata2 gak..so ape sebenarnye yg mereka mahu yer....

Zamz said...

azhar betulla tu..tepuk dada tanya minda..

Zamz said...

sis lin..kerajaan tak kisah sgt kot..yg kisahnya tuan2 punya produk ...

bd fabregas said...

aku bkn part lg dh tp merangkap provider.. tu pasal la ada entri dalam blog aku kena remove eee..

zamz said...

haha yeke bdfabregas..dasat tu sampai jadi provider hehe

Post a Comment