Labu Airport: Keperluan ke Kehendak?



perlu sangat ke airport baru ni..masuk yg ni dah ada 4 airport utk penduduk lembah kelang sampai negeri sembilan kan..

tapi ikut plan nanti ada sambung dgn ktm service kan utk memudahkan org ramai jugaklah..cuma rasa mcm pembaziran je lah..bukannya sikit billion tuu..

11 comments:

Jard The Great said...

hmm... diorg neh... asyik tahu buang duit jer...

tolong org miskin tak smpi berbillion pon.. huh!

Ungku Nor said...

dan bukan sikit tanah orang kampung yang akan bertukar hakmilik tu..

Nadine Zuharra said...

mm,mmg lcct skang ni agak sesak sket,tp pas renovation nnti rasenye ok kot..lebih luas dan selesa..paling tidak pun mencapat standard international seperti yang dibayangkan..
tp..airport baru..?mm,tak perlu kot..rasenye lebih baik improve service lrt n komuter yang lebih diperlukan warga kota..

Chekgu BaniHassim said...

saje nk bazirkan duit kut...
jgn jadi gajah putih dah lee...

dins said...

secara positifnya...kalau betul2 dapat memberi kemudahan kat semua org tak per lah...lagi pun dia guna pembiayaan swasta...tapi aku dengar kemungkinan terdapat masalah flight trafik sebab lokasi yg dekat dengan KLIA.

Zamz said...

jard tak tau la buang duit ke tak..
harap2nya org sekeliling pun dpt faedah kan

Zamz said...

emm ungku nor betul tu...tanah tu akan dicommercialize kan la..harap2 dpt la harga yg setimpal ..cuma kalau tanah tu org melayu punya makin abis la tanah org melayu

Zamz said...

nadine..lcct skrg ni maybe tak selesa sgt cam klia..maybe byk boleh improve la..tapi nak buat baru tu byk mkn kos kan

Zamz said...

chekgu bh harap2nya kalau dah spend byk duit takde la jadi gajah putih lak kan..jadi airport laa hehe

Zamz said...

dins kalau dah ada byk airport..harap2 takde la masalah berlanggar plak nanti huhuhu

idalara said...

Akak dok kat dgn KLIA..katanya bila KLIA buka sepang akan maju...tak juga..contohnya tmpt akak ni...bandar baru salak tinggi..org tk kenal sgt pun..

Post a Comment