Manchester United vs Malaysia


last year malaysia ada lawan chelsea kan..lepas ni lawan MU pulok..

harap2 ada improvement la team msia kan..takat lawan team power tapi kita masih ditakuk lama pun takleh jadi gak kan..

8 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

alahai...

harap2 tak kalah teruk...

harap2 MU bawak barisan yg sekarang nih..

mau Cristiano Ronaldo di sini!!

Zamz said...

cristiano ronaldo je ek :P

bd fabregas said...

ala, kalo malaysia bleh kalahkn MU pun aku x bangga sgt la.. aku lg amat2 bangga kalo Malaysia bleh dpt pingat emas sukan sea tahun ni..

zamz said...

betul tu fabregas..
cuma bila lawan team cam mu ..cam diperbudak2kan tu yg rasa tak best tu...rasa tak sanggup nak tgk

love is forever said...

yes Barcelona... adekah fina kuar tajuk nih.. :P

zamz said...

fina fina..:P

Anonymous said...

ada sape2 tau camne nk dpt kan tiket mu vs m'sia julai ni?

Zamz said...

setakat ni belum announce lagi kan
lama lagi agaknya

Post a Comment