Tamar Jalis: Koleksi Cerita Seram


dah lama siot aku tak baca cite nih
dulu2 ada gak aku baca buku nih..selalunya buku pinjam je hehe almaklumla budak sekolah kan
kalau ada compilation pun best gak..

tapi kat website nih ada gak kalau nak layan cite seram tamar jalis...rasanya dulu2 pemes gak tamar jalis ni kan

9 comments:

Chekgu BaniHassim said...

ade ek website dier...
wak tamar jalis ni mmg glemer giler dulu...
camne ko leh terjumpe website dier nih...

aku dulu suke suh org besar bacekan cerita dari buku ni, terutama mase sebelum tido atau kalau hari tgh hujan ke, mase tuh mmg seram je rasenye...

Zamz said...

tak sengaja la terjumpa...

wah sapa yg bacakan ko cite dari buku nih hehe
cite hantu lak tu

selalunya budak2 org bacakan cite budak2 je

Chekgu BaniHassim said...

aku slalu suh macik aku bacekan, mase aku ngn sepupu aku nk tido, mase cuti sekolahla biasenye...

macik aku dok umah kmpg, lagila seram...

ezany said...

dulu masa kecik2 salu jer baca buku2 camni.. dah besar ni malas lak nak membaca.. hehe..

suh dorg adaptasi wat movie jer la.. nanti aku tgk..

lupekanje said...

dulu kan ada dlm Variasari tuh...tetiap bulan...acik baca gitu2 je...idakla minat sgt.

Anonymous said...

Buat semua peminat SBDJ...

Setahu saya SBDJ Buku pertama diterbitkan pada awal 1980 dan yang terakhir ialah pada penghujung 1998..

Buku 1 ~ Buku 14..
Judul 1 ~ Judul 193:Daging Pipinya Relai...

Saya ingin bertemu dengan Penulis...Insya-Allah..

Peminat Setia SBDJ.

Anonymous said...

oi kome, atas tu website lama...ni dia baru punya link http://tamarjalis.blogspot.com/

lan9518 said...

aku start baca buku ni masa sklah, mula2 boring gak tp bila dh lama baca jd best lak, siap buat koleksi lg tapi bila dh start krja hbis kolksi aku hlang kt kmpung. dkt aku pn ada kleksi buku 1 smpai3 aja. kllu mber yg mn ada tu blh x aku join tmpg baca

cempakasari said...

aku mmg peminat setia tamar jalis.pantang jumpa siri2 or buku baru aku mesti beli.lain dr yg lain

Post a Comment