Alexa Ranking Update ~ 764k

selalunya aku tgk je alexa ranking nih..tak penah pulak buat posting pasal benda nih...

lagipun sebelum ni aku tgk cam tak bergerak pun..


tapi arini utk first time kot..blog nih reach 764k..

maybe tak sehebat knizam.com (dia dah bawah 400k) dan yg lain2..


so aku pun nak ucapkan terima kasih kepada semua visitors yg contribute to the better ranking

thanks a lot


cheers

12 comments:

KNizam said...

perghhhh hebat la tuh 700k
ingat senang ke. hehe :)

Zamz said...

ntah susah ke..aku tgk hang senang je..buat entry kosong pun bawah 400k ekekeke

myfr3ak said...

wahh..masing-masing mencapai naik..

tapi, ramai eh orang seberang minat dgn blog ko bro..ehhe

zamz said...

myfr3ak...confius kjap aku..sbb nuffnang aku tunjuk terbalik org dari msia jauh lagi ramai

AHMADSUFI6177 said...

ooooooo......... dah jadi pangkat otai ke sekarang?? huhu,,, hhmm... help! help! help! my nuffnang.. sudi x bukak akaun saya n usha2kan... plz reply... ( mr.zamz only)

myfr3ak said...

alaa, tu bila dah kawen dengan orang sini.. so, depa kira jadi warganegara la..ekekeke

zack said...

wahhhh...tahniah zam....

MyzaPesona said...

Myza nak buat mcm tu boleh tak? Ada syarat2 lain ke? Macam kena ada nuffNang ke, etc?

Zamz said...

ahmadsufi..kalau still tak keluar gak..boleh diusahakan ;) no prob

Zamz said...

myfr3ak..haha bykla ko

Zamz said...

tima kasih zack

Zamz said...

myza boleh je ..ni sesapa pun boleh check ranking blog diorang..janji ada blog

Post a Comment