UEFA Champions League Results


MU seri la pulak dgn Inter Milan...nampaknya MU takde choice la kena menang kat old trafford nanti

10 comments:

bd fabregas said...

camne bleh seri ni bro?? yg penting arsenal menang & lebih penting lagi tidak bolos di tempat sendiri..

Brigadista said...

wahhh baru update neeh,...., tapi saya berharap inter menang,.. kasihan dah lama belum menang champion,..he he hee

KhairiL's said...

sayang CR ada mayak change nk score
tp hampa...

KRiE12 said...

Wah, peminat Red Devils jugak ke Zam? =P

Hope diorang bleh score kat Old trafford nanti. Papehal diorang kene menang, takleh seri dengan jaringan. Kalah sebab away goal nanti.

Tugas berat menanti defender. Adehh..

andy said...

Seri ya hasil nya, very piti with barcelona :D

Zamz said...

bd fabregas..ala hero bagi chance dulu haha..

Zamz said...

brigadista support intermilan yaa hehe

Zamz said...

tula khairil sayang betul..tapi apsal rooney masuk lambat ek..

Zamz said...

betul tu krie12 mmg kena menang la dah seri smalam kan

Zamz said...

andy..yup pity barcelona..but juninho scored fantactic goal kan

Post a Comment