Jom Tgk Upin dan Ipin

suka aku dgn suara budak nih..ni la empunya suara upin dan ipin

masa tgk the making geng: upin dan ipin aritu..rasa kagum plak..pandai betul dia menjiwai watak budak lelaki 2 org ..

so aku ingat nak gi tgk upin dan ipin..

aku check online arini macam penuh
nasib baik bila aku try esok ada lagi tiketnya...

harap2 cite ni leh cipta rekod kutipan kan..dan boleh dieksport ke seluruh dunia


12 comments:

ezzati said...

cumei cumei cumei

.:CiK ArA:. said...

memang sangat sedap sangat2... macam makan goreng pisang akan ketagih punya lah... tak satu babak pun yang membosankan... tak caya pi la tengok..

Game_Lover said...

Di bulan ramadhan awak pernah liat nie film

biarpun awak nie di Indonesia, tapi awak suka nie, upin dan ipin lucu and humor sekali

AHMADSUFI6177 said...

betul3... ( kata aku sambil tiru gaya comel upin ipin... hehe )

Dewa said...

I think this good movie...

Zamz said...

ezzatti dah tgk ke..gi la tgk best gile

Zamz said...

cik ara dah tgk..mmg best cuma rasanya bab ular besar tu maybe boleh improve lagi kot..
apa2 pun mmg best

Zamz said...

game lover kat indon pun ada cite upin ipin kan

Zamz said...

ahmadsufi ko dah tgk belum..bawak awek gi tgk hehe

Zamz said...

dewa yes indeed

SyazReA said...

br pas tgk td ptg..
bes best besh...hehe
but if ader next movie, hopefully dpt bykkn la sket watak upin n ipin ni kn...
coz motivate nk g tgk adalah nk tgk 2 bdak comel ni..huhuhu

Zamz said...

yelah syazrea harap2 nya lepas ni lagi best kan

Post a Comment