Pesta Cahaya Malam Sabtu

ni pesta cahaya yg tak menyenangkan tau...haha

on the way nak pegi main futsal pulak traffic buat hal..dah la aku lambat..

kekadang pelik gak kl nih..malam2 pun macam siang gak..
diorg ni tak penah dok rumah agaknya..

tapi bila aku sampai kat punca nya..ada accident..lepas tu jalan pun macam smooth sikit...
tgk2 tak sampai 1 km ada lagi satu accident..

rasa nak menyumpah pun ada ..tapi takut plak lepas tu aku pulak yg accident..terus tak main mlm ni hehe..yg second tu nampak terukla..

aku balik main futsal still ada lagi kat situ..padahal aku main 2 jam tu..
tak tau la kalau accident lain pulak kat tempat yg sama..

letih betul mlm ni...sesapa yg aku tak buat kunjungan balas tu..esok la aku buat ye..hihi

11 comments:

Luth Textile said...

Salam, i need ur advice.. Nakkan pendapat dari anda disini

Thnkx..

Chekgu BaniHassim said...

letih ye??
"tanggungjawab" dah lunaskan belum??
huhu...

sian org rumah tu...
hehe

AHMADSUFI6177 said...

uhh.. tanggungjawab ape tue?? "ehem2" ker?

Umar Zakir Abdul Hamid said...

kat moscow tiap2 saat jalan jem
malaysia masih baek setakat ni

Umar Zakir Abdul Hamid said...

itu harga yang perlu kita bayar

Game_Lover said...

Makanya jgn asyik pula kamu tuh main futsal ja !

Mlm sabtu paling asyik tuk berdua dgn orang rumah...!

Zamz said...

luth ..dah mampir hehe

Zamz said...

chekgu bh bykla ko hehe

Zamz said...

ahmadsufi ko pun nak join chekgubh ke...org tak kawin takleh cakap byk hehe

Zamz said...

umarzakir kat moscow ke..

Zamz said...

haha game lover...kejap je main futsal tu

Post a Comment