Jalan2 Tgk Rumah Puncak Jalil


rasa teruja je tgk rumah ni...walaupun tak berapa nak complete lagi

tapi harganya bleh tahan la jugak huhuhu..ada sapa2 nak offer loan tak hehe

nampak mcm byk kosong lagi tapi dah ada yg start buat renovation besar2an

4 comments:

RHEA said...

kalau ada tanah, buat rumah sendiri lagi lumayan kut..

zamz said...

betul tu rhea..kalau ada tanah bleh buat bungalow terus hehe cuma nak kena cari area mana yg ok la kan

RHEA said...

kat area johor masih banyak tanah yang harganya harga tanah pertanian.. rendah sikit daripada harga tanah perindustrian.. besh apa duduk johor ni.. hehe..

kebanyakan cikgu-cikgu sini beli tanah lot, buat rumah bunglo sebijik sorang.. puas hati gak la.. luas gak satu lot tu..

Zamz said...

rhea..bestla dok kawasan remote sikit kan..bleh beli tanah luas2 buat rumah banglo..

kat kl ni boleh gak buat camtu cuma kalau dekat mahal gile..takpun jauh sgt la kat semenyih ke beranang ke..

Post a Comment