Antara Yg Menarik Hari Ini: Dipecat Kerana Melayari Facebook


mcm2 cite ada hari ni...lepas selsema burung, skrg selsema babi pulak..hopefully takdela yg terlepas masuk ke negara kita

dan lawatan PM ke puduraya dan jalan TAR...harap2 benda camni berterusan sampai bila2..org ramai perlukan pemimpin yg turun padang dan memahami masalah semua org..bukannya takat duduk kat office bagi arahan je...hopefully sume ni akan diikuti dgn action lah..

dan lagi satu berita yg tak tau la best ke tak best...dipecat kerana melayari facebook..dasat tul kan..masuk facebook pun bleh kena pecat..so sesapa yg asik browse internet tu kenala berhati2..tgk boss ok ke tak dulu..takpun ajak dia sekali masuk facebook hehe

9 comments:

syareena said...

tu pasal bertenet hanya di rumah, di opis kene keje hehehehehe

penjenayah.merah.jambu. said...

selesema babi pulak?
haish...dahla tengah selsema ni..takut pulak!

zamz said...

tulah secrett..jaga2 ek kalau kena selsema hehe

zamz said...

syareena..setengah org keja nya mmg kena guna internet lainla la mmg keja takyah guna internet dan pc

Chekgu BaniHassim said...

nak jadi sebab...huhu

Zamz said...

tulah saja je nak jadikan sebab ..ntah apa2 punya sebab hehe

armouris said...

lagi info tentang swine flu kat sini - FAQ on Swine Flu

armouris said...

lagi info tentang swine flu kat sini - FAQ on Swine Flu

Zamz said...

tq armouris for sharing

Post a Comment