Ada Berani Mau Pakai??? huhuhu

this is not transparent skirt ok..pattern je

ada berani ke nak pakai hihihi


skrg ni dah famous kat jepun..mcm2 idea diorang ni kan..

19 comments:

RHEA said...

erk.. adoiyai.... tak tergamak..
^O^

Aku-Ida said...

jepon mmg seme dia dahulu... tp yg ida tau la kan.. bab2 seksual mmg jepun yg over the age... siap ade tv show main seks lagi.. dasat2.. nauzubillah

syareena said...

pulok...

Mr PenyuBiru said...

owh! aku ingatkan transparent skirt or pakai kamera 4D. hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

haha.

sungguh sexy owh.

laki2 musti tbeliak mate nnt.

wakaka.

Zamz said...

rhea hihi..

Zamz said...

aku ida..jepun ni mmg byk idea kot..dari yg berguna sampai la yg tak berguna hehe

Zamz said...

syareena tergamam ke hikhik

Zamz said...

penyubiru tak sanggup aku nak letak kat blog aku kalau betul transparent hehe..ni pun rasa bersalah nih huhu

Zamz said...

miss lolly bukan lelaki je..pompuan pun..nasib baik dia tunjuk belakang je tak tau la depan camanakan hehe

aZuRa AhMaD said...

uikss..terkejut memula tgk...rupanya skirt jeans...kat jepun mmg famous la pakai2 camtu...ada ka org malaysia yg beraniii?????????

Tips of Blog said...

Aq berani pake, boleh kirim gak? hehe

zool said...

ngarutla diorang ni

Zamz said...

azura..kat msia ni kekadang lebih dari tu pun ada yg berani huhu

Zamz said...

tips of blog..boleh kirim tapi bukan sama aku hehe

Zamz said...

haha zool...idea2 diorang yg ngarut ni pun ada org nak ikut

-WaN- said...

heh..ape punye cerita ni?
baik tak payah pakai skirt kalo betol nak tunjuk..keh3

dins said...

adoii...tak tahan tengok ... :)

[a.m.o.i] ™ said...

g-string!!!!!!!!!!!!!!!haha

Post a Comment