Berita Utama Pagi nih

nampaknya berita utama hari ni pasal ke selsema babi la kan

pasal student dari US yang balik malaysia pada 13 Mei yg lepas disahkan positif dan dimasukkan ke hospital Sg Buloh..ahli keluarga dia pun dikuarantinkan

199 penumpang yg naik flight MH091 dari Newarjk, US pun telah dipanggil untuk langkah pencegahan

8 comments:

IxoR@ said...

Kena lebih peka & berhati-hati....

Berita yg menggusarkan....

Karumbu said...

wah,di dekat tempat tinggal saya satu orang suspect flu babi...kayaknya malaysia dan indonesia harus lebih waspada.

Farah Amin said...

aih dkt malaysia pun tersampai jugak virus tu.. hmm

Independent Queen said...

Khinzir oh Khinzir... Kau selalu femes dimata dunia....Next time, peoples conversation will be like this - Kalau org tanya.."femes ke si polan tu??" Jawab kita " "ha ah.. femes mcm Khinzir..."

Zamz said...

haha independent queen..sampai camtu sekali ke hihihi

Zamz said...

farah dah 2 case kot..student balik dari us

Zamz said...

karumbu kat indon pun dah ada ek

Zamz said...

ixora dok rumah je la lepas nih

Post a Comment