Hampeh Sungguh....


isk dah berapa hari aku tak berblogging secara serius disebabkan letih, pening mcm2 lagilah

baru hari ni rasa bersemangat sikit tapi internet connection ni macam hampeh la plak..
slow gile..asik kena refresh je..

baru rasa nak release stress dgn blog hopping dgn surfing tapi..makin stress la plak

streamyx ni takde rasa bersalah ke charge bill untuk 24 jam...tapi service tak sampai tahap yg sepatutnya..ni yg aku rasa nak migrate nih..muahaha

2 comments:

Chekgu BaniHassim said...

aku rase streamyx yg version baru2 ni kut prob...
cam streamyx rumah aku, so far dah dekat 3 tahun pakai atau lebih, oke laa...
takde prob yg serius laa...

ko teruskanlah bersabar yea???

Zamz said...

yeke..aku ingatkan patut sama je sume kan..

diskriminasi betullah diorang nih

Post a Comment