Kucing Pun Pandai Makeover Siot


ori ke tak gambar ni ek..ke diorang touch up atas gambar je..curious betul aku

kalau betul la kan..mau terkejut kucing2 ni tgk muka diorang kan cermin kan hehe

12 comments:

idalara said...

wow! cute gile ni...tapi bak kata zamz pun..ori ke atau teknik komputer..mcm2 diaorg nikan..kak ida rasakan mau kucing2 tu jatuh cinta dgn muke mereka sendiri kalau tguk kat cermin..

IxoR@ said...

ish, mau kucing tu pun pengsan klu tgk muka dia kat cermin...

OR

kucing tu berkata,"comel & cute jugak aku ni ye"

Zamz said...

kak ida..mau pengsang kucing tu haha

Zamz said...

ixora..haha selalunya org je macam tu...kucing takdela perasan camtu hehehe

+_+ said...

kesian kucing2 tu.. hehe..

thanks coz singgah blog..

rajin2 singgah lagi.. hehehe

Zamz said...

mana tau kucing tu suka kot hehe

IxoR@ said...

Mana tak suka...orang pun suka klu kena make up.

Kan ke cantik!!!!

Kucing oh kucing...kucengggg !

SeriBahasa said...

kucing lagi... betul-betul aku jadi gila ni yang muka biru tu mak oi...comelnya...

Zamz said...

emm betul tu ixora..kalau kucing betina lah...kucing jantan tak suka kot hihi

Zamz said...

seribahasa...blehla buat camtu kat kucing seri lepas ni

seri lyana said...

habis aah kalau chumby I kena buat cam tuh...

Zamz said...

boleh la try lyana hehe

Post a Comment