Laporan di tepi jalanraya dari Tapah

adeh penat siot tekan brek.

byk btul keta atas jalan.

jam gaklah sampai ada time kena stop terus.

aku btolak kul 11 skrg pun ada kat tapah lagi huhu

15 comments:

MakanMalaya said...

giler ah kl-tapah road = 4 jam !
perghhhhhh seb baik aku lepaks2 ngan family terchenta kat rumah. hehe :)

Myza Pesona said...

Tu la kan... sapa suh balik kampung!Biasala kan pantang ada cuti panjang sikit, sume nak gi jalan2 atau blk kampung! So, apa lagi, kereta pun panjang la jugak kat highway!Sib baik tak gi mana2, duk kt umah je, hehehe!

intan.dayana said...

huhu..
len kali kalO cuti dOk umah diyam2..

xiiinam said...

Terus je ke Teluk Intan...
ckLah belanja mee rebus Mastan ghani...

IxoR@ said...

Hati-hati jgn sampai tercium bontot keta!

Stress je bila jln jem!

IxoR@ said...

Yg IxoR@ kagum tu...Zamz masih sempat LIVE bg laporan di tepian jalanraya!

Kagum kagum.... :P

Chekgu BaniHassim said...

wah wah...zam live posting la nih...
patotla kontot je entry..hehe

sabar yea...

Tirana said...

Zamz..kalau tak mau tersekat di jalanraya..naik kapal terbang..insyaAllah jalan di udara tak jam lagi kot..hehehe

Zamz said...

weh mkn malaya...11 sampai kul 2...3 jam laa haha

Zamz said...

myza ..biasala tu...sume org tau jam tapi still nak gi jalan2 gak..

bak kata org..kalau takut dilanda ombak jgn berumah di tepi pantai chewah hihi

Zamz said...

intan dayana..biasala tu selalu je komplen..tapi cuti je jalan2 gak hehe

Zamz said...

xiinam..dah lepas teluk intan la ..lain kali la gi teluk intan plak

Zamz said...

ixora mmg stress...kagum jgn tak kagum hehe

Zamz said...

tirana..last2 minute camni tiket kapalterbang pun takde..kalau ada pun mahal huhu..

Zamz said...

chekgubh..mmg kontot jee hehe

Post a Comment