OIAM Grand Finale Season 3 ~ Hanya Kau Yg Mampu dan Rindu Terhenti by Tomok



Hanya Kau Yg Mampu



Rindu Terhenti (Lagu Baru)


sebenarnya aku tak tgk pun final oiam ni aritu..

so dah terlanjur aku cari vclip ni..korang tgk la sekali

sbb dgr komen2 tomok ni mcm best je dlm oiam..aku tak sempat pun nak tgk utk season kali nih

6 comments:

IxoR@ said...

tgk OIAM...Tomok ni biase je suaranya cuma dia pandai tackle peminat....

pendapat sy.

meo188 said...

wah. tomok siot.

erm, btw.... alamat encik zamz xdpt lg nie...alamat umah atau opis. elok kalo bg alamat opis. encikmeor(a)yahoo.com....

Zamz said...

tula ixora..pelik gak tgk komen kat paper hebat si tomok ni..sbb dulu rasa cam biasa je..

tu yg bila dia jadi champion nak gak tgk dia nyanyi masa final

Zamz said...

meo..dah antar kali yg ke berapa ntah

Jard The Great said...

heheh.. aku tak sempat tinguk OIAM.. thanks for the youtube klip.. mmg bersemangat ar performance tomok.. kagum seh...

zamz said...

haha jard..samala tak sempat gak nk tgk aritu

Post a Comment