News of The Day: DS Nizar is the Rightful Menteri Besar


cite ni mmg news of the day, or the week lah..aku rasa mmg kelam kabut betul dgn cite politik nih...dari election mac 2008 sampai lah skrg..tukar lagi mb perak hehe..

rasanya nasib baikla jugak keadaan di msia tak bergantung sepenuhnya kpd politician..kalau tak sure susah rakyat negara ni kan...

dlm keadaan skrg ni bila ds nizar masih mb tapi dlm masa yg sama tak cukup majoriti..rasa2nya mcm kemungkinan akan diadakan pilihanraya balik di perak..so pjg lagi la nampaknya cite nih..kalah cite hindustan hihi

kita doa jelah semoga yg terbaik jadi milik rakyat msia

11 comments:

Yanmie said...

oo yeker?? x tgk pun berita td..sibuk melayan anak2..huhuhu..

-WaN- said...

hoyyeeh..lpas ni pasti BN akan cuba dapatkan balik Perak..
pastu gaduh lagi.bile nak abis daa...

Zamz said...

yanmie..ptg tadi lagi dah tau...esok front page la news ni kan

Zamz said...

haha wan camtula kot citenya..tak tau la bila the end hehe

ezzati said...

aarr..tau2..pening ngan durang ni

Rantaro said...

Amin

Zamz said...

haha ezzati pening gak ke hehe

+ iNaMoRaTa + said...

hehehe..
kelakar kan politik hari ni..
ish3..
nsb bek sy dah lama lahir..
apa la yg bakal terjadi ngn anak2 kita pd ms depan..sy terfikir..huhu

Zamz said...

inamorata..kita berdoa je la kan..

Anonymous said...

hehe..
berdoa..
selagi hidup..
tapi kelakar la kan diorang ni..
rakyat penat bertungkus lumus bekerja utk pendapatan negara..mengharumkan nama negara..
tapi,,pemimpin kita berbalah..semua kerana pangkat,,nama,,dan kemahsyuran..
mereka lebih utamakan pangkat..
sehingga mengenepikan rakyat yg mengundi mereka..
lihat shj remaja kita skrg..
remaja hancur..pemimpin pandang sebelah mata..
hissshhhhh!!!

Zamz said...

anon..tulah byk lagi benda yg perlu dititik beratkan

masalah akhlak ..masalah ekonomi..masalah masalah masalah huhuh

Post a Comment