Panas..Panas..Panas


dalam keadaan skrg ni aku wish kalau aku tgk kat luar rumah, aku nampak snow mcm kat atas nih...

panas siottt..dah lama tak hujan agaknya

takpun dia nak hujan tapi cam tak ikhlas je..last2 berkuap jadinya..

bila bukak aircond pun tak rasa sejuk, bukak kipas pun still rasa sama gak..ni yg rasa nak migrate gi uk ke nz nih...pheewwhh

last2 minum je la air ais...

11 comments:

ZaHiRaH said...

mcm winter sonata..ekeke

ezzati said...

hehe..mmg panas skrg...tdo skrg ni 2, 3 kali t'sedar sbb panas..rasa nk bukak bju jerkkk...


..ermmm

zamdotcom said...

huhu..
elok pegi rumah salji kat wonderland ^^ sejuk sungguh..


p/s: sejuknya sehingga rasa lubang hidung jd besar..huhu

boboiz said...

betul lah zam...time2 camni teringin plak rumah ada aircond..huhu tapi apa kan daya...blum mampu lagik...tidur malam skrang ni pakai boxer jek...

IxoR@ said...

kalau ada peti ais yang besar gedabak...pasti boleh muat duk kat dlm tu....

hihihihii

Zamz said...

ixora..karang keras terus dlm tu plak huhu

Zamz said...

boboiz okla tu pakai boxer dari tak pakai apa2 hihi

Zamz said...

zamdotcom betul ke kalau sejuk lubang hidung jadi besar ekekeke

Zamz said...

ezzati bukak je laa huhuhu

Zamz said...

zara gambar tu cam winter sonata ke..kalau kat msia ada winter sikit2 pun best kan

日月神教-任我行 said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

Post a Comment