Canggih Kan Along Skrg...

ni confirm bukan along bukit beruntung haha

dasatkan along pun dah tau camana nak compete dgn bank..dari segi service dan information

agaknya nanti kalau dah betul2 establish mau along ni pun cuba mintak lesen dgn bank negara

macam gak bank2 luar yg nak masuk msia nih

so ada beza tak bank dgn along? kekadang tgk rate kat bank pun nampak pun lebih kurang gak..huhuhu

6 comments:

IxoR@ said...

Seeloknya jangan mula terjebak!

Kelak memakan diri...

Dba Ghani said...

huh....x yah la...nak ngn along yg x menjamin masa depannnn

myadlan said...

teringat aku promosi along yang kreatif.

dia tiru citibank

jadi cilibank..

sebijik je font n logo dia..

Zamz said...

haha myadlan..dasat kan diorang

tapi arini nampak byk aktiviti nak kurang kan iklan along nih

Zamz said...

dba..masalahnya org yg pinjam tu terdesak..situ jela sumber yg ada

Zamz said...

emm ixora..mmg pun..

Post a Comment