Jom Tgk Transformer Malam Ni

dah lama siot tak tgk movie..

last cite apa ek ..james bond kot..

jom tgk transformer mlm ni..org cakap lagi best dari yg first..sure tido anak aku dlm panggung nanti hehe

11 comments:

aien~s corner said...

ain dh tgk cte ni..
bez gle dr yg 1st 2..
cm real tw..
hehehe

IxoR@ said...

Ixora cam tak berapa gemar tgk citer ala-ala fiksyen ni....

Tapi mana la tau citer ni best kan...bole cuba gak....

Kalau best bgtau Zamz!

zamspotte said...

yes... yes.. nak follow hari ni??

zamspotte said...

salam... salam singgah... nak linkkan blog ni dalam blog saya leh??

Seri said...

takkan lupa kat teman sorang nie tak ajak sama ke.. he..he..he..

RHEA said...

tak berpinar ker kepala otak pas tgk movie ni e?

dulu masa TF1.. panggung full house.. rhea ddk depan sekali.. keluar panggung, senoneng kepala.. nampak segala bintang di langit terang.. hehe

Zamz said...

aien..mmg best kan

Zamz said...

ixora cuba la gi tgk

mmg action packed

Zamz said...

zamspotte nak follow no problemo et all

Zamz said...

tak berpinar pun rhea..ok je nih hehhe

Zamz said...

seri..tak cakap awal2 hahaha

Post a Comment